Міні-футбол - 30-03-2010, 04:03 - sasa 464

Полтавський десант у Лохвиці

Полтавський десант у Лохвиці

Закінчилися змагання за кубок Лохвиці. Майже всі ігри були цікавими та напруженими.

Результати чвертьфіналів: «Освіта» (Лохвиця) – «Озничі»(Вирішальне) – 2:0, «Газовик»(Сенча) – «Динамо» (Лохвиця) – 5:4, «Дзета»-2 (Лохвиця) – «Харчовик» (Червонозаводське) – 5:2, «Регал Петролеум» (Лохвиця) – «Дзета» (Лохвиця) – 6:2. Уже в чвертьфіналі чемпіон першості «Харчовик» зійшов з дистанції програвши восьмій команді чемпіонату «Дзеті»-2. Цей результат можна було б віднести до несподіванок, але не цього дня. Майже всю зустріч без замін за лохвиччан відіграла полтавська четвірка: Даценко, Азаров, Петро Ротань, Матала, а в ворота став Чичкань, який зіграв надійно не давши заводчанам відзначитись більше двох разів. «Газовик» програючи за 10 хвилин до закінчення гри динамівцям -2:4  завдяки Іващенку вирвав путівку в півфінал, а «Дзета» не залишила жодних шансів «Регал Петролеуму».

У півфіналі «Газовик» дав бій «Дзеті»-2 де відбулась одна заміна, замість Ротаня грав Зіпунніков, саме він забив перший та другий голи, а третій на рахунку Матали. Але газовики боролися до кінця і Заславець та Вертелецький скоротили розрив до мінімуму – 2:3. В іншій парі «Дзета» весь час програючи по ходу зустрічі все ж дотиснула «Освіту» – 7:5.

28 березня в фіналі зустрілися «Дзета» та «Дзета»-2. З основної четвірки другої команди лишилися Азаров та Матала, а доповнили Саркіс і Дерев`янко. Рівна гра йшла хвилин п\’ятнадцять, а потім  два м’ячі Матали та один Саркіса все розставили по своїх місцях 3:1. «Дзета»-2 почала грати в пів-сили тішачи глядачів, вже з кінця першого тайму за них почали грати «свої» Ковальов та Орел, які на двох забили ще три м’ячі  довівши рахунок до 6:2. В кінці гри друга команда допомогла першій програти більш пристойно, пропустивши ще два м’ячі – 6:4. Кубок міста у «Дзети»-2. За команду виступали: Артур Чичкань, Віталій Азаров, Петро Ротань, Максим Даценко, Анатолій Матала, Андрій Зіпунніков, Дмитро Саркіс, Олександр Деревянко, Олександр Ковальов, Сергій Орел, Микола Житній, Олександр Левченко, тренер команди Віктор Ковальов.

На фото стоять: Володимир Яблунівський, Анатолій Матала, Олександр Цись, Олександр Деревянко, Олександр Ковальов, Віктор Ковальов; сидять: Дмитро Саркіс, Віталій Азаров, Сергій Орел, Олександр Левченко, Микола Житній


Микола ШВІНДІН

Погода